Χαιρετισμός Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από 4 χρόνια, ζήτησα την ψήφο σας και σας υποσχέθηκα σκληρή δουλειά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ, αυτά τα 4 χρόνια δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα, ώστε η Ρόδος να γίνει καλύτερη. Με ισχυρή οικονομική ανάπτυξη και ποιότητα ζωής που να αξίζει στους κατοίκους της.

Αυτή η τετραετία ήταν μια απαιτητική τετραετία, με πρωτόγνωρες απαιτήσεις και προκλήσεις. Η πανδημία καθόρισε και άλλαξε πολλά, σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και στην αυτοδιοίκηση. Εμείς, αποφασίσαμε να δούμε τη δύσκολη κατάσταση ως ευκαιρία, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να προσφέρουμε στους δημότες μας μια Ρόδο που τους αξίζει.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς να λέμε ότι έγιναν όλα τέλεια, όλοι μαζί καταφέρνουμε η Ρόδος μας να πηγαίνει μπροστά!

Ο τουρισμός μας βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία ενώ μεγάλα έργα που βάλτωναν για χρόνια, επιτέλους ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Η εξυπηρέτηση των δημοτών μας αναβαθμίζεται και οι αναρίθμητες πολιτιστικές μας εκδηλώσεις δίνουν χρώμα στο νησί μας. Μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις του Δήμου κάνουν την καθημερινότητα όλων μας καλύτερη.

Ενώ μέσα από τις κρίσεις βγαίνουμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε μπροστά.

Όλοι μαζί – δημότες και Δήμος – πετύχαμε πολλά!

Μαζί έχουμε θέσει και τις βάσεις για τα επόμενα βήματα. Γι’ αυτό και τώρα που έρχεται η ώρα να μας κρίνετε, ζητούμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια:

  • Να κάνουμε τον Δήμο Ρόδου πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.
  • Να κάνουμε την ποιότητα ζωής στο νησί μας πρότυπο.
  • Να κάνουμε τους συμπολίτες μας, κάθε μέρα πιο περήφανους που ζουν σε έναν Δήμο που τους σέβεται και τους παρέχει υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής.

Σας καλώ, λοιπόν, να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί.

Με αγάπη για τον Δήμο Ρόδου και πίστη στις προοπτικές του.

Με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ιδέες, ικανότητα και όραμα.

Και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, συνεχίζουμε μαζί για την Ρόδο που αξίζει στους κατοίκους της!

Συνεχίζουμε σταθερά. Συνεχίζουμε δυνατά.

Αντώνης B. Καμπουράκης – Δήμαρχος Ρόδου

Βιογραφικό σημείωμα Αντώνη Β. Καμπουράκη

Ο Αντώνης Β. Καμπουράκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1967, είναι γιος του πρωτοπόρου επιχειρηματία του ροδιακού τουρισμού Βασίλη Καμπουράκη και της Βαλασίας Μαρκουλή. Η πορεία της οικογένειας του και του ίδιου είναι πλήρως συνυφασμένη με την τέχνη της υψηλής φιλοξενίας, την οποία έχουν απολαύσει μεταξύ άλλων ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς, διάσημοι ηθοποιοί και αθλητές.

Ο Αντώνης Β. Καμπουράκης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική φιλοξενία λαμβάνοντας πρωτοβουλίες πέραν από τα όρια των οικογενειακών επιχειρήσεων, που ενίσχυσαν την εικόνα της Ρόδου διεθνώς. Εκπροσώπησε τον ξενοδοχειακό κλάδο ως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου από το 2011 ανελλιπώς, διετέλεσε Προεδρεύων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και μέλος -για πολλά χρόνια- του ΔΣ του ΕΟΤ.

Η μεγάλη του αγάπη για τη Ρόδο και τα κοινά, τον οδήγησαν το 2019, στη διεκδίκηση της δημαρχίας με τον συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο» και εκλέχθηκε Δήμαρχος με ποσοστό 53,13%. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας, υλοποίησε σειρά καθοριστικών έργων για το νησί και έλαβε πρωτοβουλίες που τίμησαν την ιστορία του τόπου όπως η έναρξη εργασιών στο Εθνικό Θέατρο. Επίσης, με προσωπική πρωτοβουλία του Αντώνη Καμπουράκη υπογράφηκε η εθνική σύμβαση εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, η οποία ισχυροποιεί το ανθρώπινο δυναμικό το κλάδου και τους καθιστά συμμέτοχους στα κέρδη της περιόδου. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικεί την επανεκλογή του για να ολοκληρώσει το σύνολο τον μεταρρυθμίσεων που θα καταστήσουν το νησί του Ήλιου έναν πραγματικά βιώσιμο τόπο!

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πλιάκα και έχουν τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.