Με παιδικές φωνές, χαμόγελα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια πλημμύρισε σήμερα το δημαρχιακό μέγαρο. Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, υποδέχτηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας, το ΚΗΦΗ Κοσκινού, τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΝΟΗ» και «ΕΣΤΙΑ», το κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» και τους μαθητές του δημοτικού σχολείου του Κολλεγίου Ρόδου.
Ο δήμαρχος Ρόδου, αντάλλαξε ευχές με τα άτομα της τρίτης ηλικίας από το ΚΗΦΗ Κοσκινού, και συνομίλησε μαζί τους για την λειτουργία του κέντρου, που συμβάλει στην εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης τους.
Στην συνέχεια ο κ.Καμπουράκης , υποδέχθηκε τα παιδιά των ΚΔΑΠ «ΠΝΟΗ» και «ΕΣΤΙΑ», με τα οποία αντάλλαξε δώρα και ευχές, και ενημερώθηκε από το επιστημονικό τους προσωπικό, για το πρόγραμμα και τις δράσεις που υλοποιούνται και στοχεύουν στη δημιουργική απασχόλησή τους.
Αμέσως μετά ,τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έψαλαν στον δήμαρχο Ρόδου, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου του Κολλεγίου Ρόδου.
Επίσης, τον κ. Καμπουράκη επισκέφτηκαν σήμερα, παιδιά από το Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ».
Ο δήμαρχος Ρόδου, αφού ευχαρίστησε τους ηλικιωμένους και τα παιδιά, για την σημερινή επίσκεψή τους στο δημαρχιακό μέγαρο και τα δώρα που του χάρισαν, τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.