Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα ακόλουθα για τους έξι νέους υποψήφιους του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο”: «Ροδίτισσες και Ροδίτες αναγνωρισμένης αξίας με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια κοσμούν από σήμερα το συνδυασμό μας. Ενεργοί πολίτες, με λαμπρή διαδρομή σε Ακαδημαϊκό, επιστημονικό, και επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη προσφορά στα κοινά και όρεξη για δουλειά, τολμούν να μπουν στον εκλογικό αγώνα για την αλλαγή που περιμένουν οι συμπολίτες μας για τη Ρόδο. Στόχος είναι να μετέχουν όλοι έμπρακτα και ενεργά στη βελτίωση του Τόπου μας με έναν σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο. Το νησί μας πρέπει να λάμψει ξανά, με νέο φως που θα έρθει από την κοινή προσπάθεια. Όλοι μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο!

Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Σακελλαρίου, την Ισαβέλλα Τσαβαρή, την Ευαγγελία Πότσου, τον Λευτέρη Αργυρού, την Δέσποινα Πήχη και την Κατερίνα Κανέλλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο”.

Παναγιώτης Σακελλαρίου

Αρχιτέκτονας     

«Φίλοι και Φίλες

Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνεργατών, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο Δήμο της Ρόδου, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, με την παράταξη « Με δύναμη για τη Ρόδο», με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία των πολιτών της Ρόδου, ανοιχτής στα μηνύματα της, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς πρακτικές εσωστρέφειας και διαχωρισμών.

Ο Δήμος μας, χρειάζεται νέες νοοτροπίες, αναγεννητικές πρακτικές, λόγο που να λέει την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι, λόγο που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί. Χρειάζεται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος, που θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Η κοινή μας πορεία ξεκίνησε, με μοναδικό στόχο να οικοδομήσουμε μια νέα δυναμική για τη Ρόδο.

Φίλες και Φίλοι,   

Σε αυτή την πορεία, σας θέλουμε όλους κοντά μας. Το μέλλον μας ανήκει.

Είμαστε εδώ γιατί πρέπει να αντιστρέψουμε την πορεία   της παρακμής.

Είμαστε εδώ γιατί το οφείλουμε, σε αυτούς που έγραψαν την ιστορία αυτού του τόπου. Είμαστε εδώ γιατί το χρωστάμε στους νέους ανθρώπους,

Σας ευχαριστώ!»

Βιογραφικό

Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Βενετίας (I.U.A.V.).

Υπηρέτησε στην 736 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός και διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο στη πόλη της Ρόδου.

1994 -1997  διετέλεσε   μέλος  της   Διοικούσας   επιτροπής   του   Τεχνικού επιμελητήριου, Τμήμα   Δωδεκάνησου.

1997-2001 Αντιπρόεδρος  της  Διοικούσας Επιτροπής   του   Τεχνικού επιμελητήριου, Τμήμα   Δωδεκάνησου

2001-2003 πρόεδρος της Αντιπροσωπίας του   Τεχνικού επιμελητήριου, Τμήμα   Δωδεκάνησου .

1995 – 2003,  Πρόεδρος  της  Δημοκρατικής Κίνησης   Μηχανικών  του  Νομού  Δωδεκάνησου .

2001-2003 μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας  του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

1997-2004 Γενικός  Γραμματέας,  της Νομαρχιακής   Επιτροπής   Δωδεκανήσου, της   Νέας   Δημοκρατίας .

Το 2004  πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας της πόλεως Ρόδου.

2007-2010 εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ροδίων.

2007- 2009 Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πολεοδομίας, και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ροδίων,

2007- 2009 ως Αντιπρόεδρος των προσχολικών κέντρων,          

2007-2010  Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνικών και Πολεοδομικών Θεμάτων.                                                                                            2010 Αντιδήμαρχος  Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Εφαρμογών.

Από το 1996 είναι μέλος της Λέσχης Lions Ρόδου και πρόεδρος της το 2005 – 2006 και 2013-2014.

Ισαβέλλα Τσαβαρή του Ονούφριου

Καθηγήτρια Πανεπιστήμιου


«Σε μία εποχή δύσκολη, όπου κυριαρχεί η δυσπιστία, η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα δεν είναι απλά υποχρέωση. Είναι καθήκον. Η συμμετοχή μου λοιπόν στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» και τον Αντώνη Καμπουράκη, είναι πάνω από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Στόχος μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Εκτιμώ τον άνθρωπο Αντώνη Καμπουράκη γιατί έχει όραμα αι αγάπη για την πόλη μας. Οραματίζεται μια πόλη στην οποία αξίζει να ζει κανείς, μια πόλη με υψηλή ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της. Καλούμε τους πολίτες να δώσουν με την ψήφο τους νέα πνοή και νέα ορμή στη Ρόδο. Και εμείς από την μεριά μας θα δώσουμε τη μάχη για ένα Δήμο με όραμα και προοπτικές, για ένα καλύτερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο αύριο.»

Βιογραφικό

Η Ισαβέλλα Τσαβαρή  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύμη. Γονείς της είναι ο Ονούφρης Τσαβαρής, που υπηρέτησε και ως γραμματέας στην Ιερά Μονή Πανορμίτη, και η Ευφημία. Είναι αριστούχος απόφοιτος Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και αριστούχος Διδάκτωρ της ίδιας σχολής. Τις μεταπτυχιακές της σπουδές τις έκανε στο Παρίσι, στη Σορβόννη όπου ειδικεύθηκε στην Παλαιογραφία, στην Ιστορία, στην Κριτική και στην Εκδοτική των Βυζαντινών χειρογράφων. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα υπηρέτησε ως Λέκτορας και Επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το 2002 πήγε με μετάκληση στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2003 εκλέχθηκε Τακτική καθηγήτρια στο ίδιο τμήμα, όπου και υπηρέτησε μέχρι το 2017. Έλαβε μέρος σε Διεθνή Συμπόσια Κλασσικής Φιλολογίας, έδωσε διαλέξεις σε ξένα Πανεπιστήμια, μετέχει σε πολλές επιστημονικές εταιρείες, ενώ υπήρξε μέλος εξεταστικών επιτροπών στο ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ), στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), και επιτροπών για μεταγραφές φοιτητών εξωτερικού σε Ελληνικά Πανεπιστήμια. Επίσης, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ζαππείου. Τιμήθηκε από τη Σορβόννη με το βραβείο Ζάππα και το βιβλίο της παρουσιάστηκε στην Ακαδημία Αθηνών.

Ευαγγελία Πότσου του Κυριάκου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

«Ως νέα, ενεργή αθλήτρια, θέλω να συμμετέχω στα κέντρα αποφάσεων για τον τόπο μου, ειδικά στον Αθλητικό τομέα που γνωρίζω και υπηρετώ. Συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είμαι σίγουρη για τις ικανότητές και την αγάπη του για το νησί μας. Όλοι μαζί οφείλουμε να δουλέψουμε για να πάει το νησί μας μπροστά.»

Βιογραφικό

Η Ευαγγελία Πότσου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1993. Αποφοίτησε από το Λύκειο Ιαλυσού. Εισήχθη στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητισμού, από όπου αποφοίτησε το 2016. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έχει βραβευθεί από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα Αθλητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας. Είναι Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Ζίου Ζίτσου, χρυσή Βαλκανιονίκης και έχει διεθνείς διακρίσεις στις Πολεμικές Τέχνες.

Ελευθέριος Αργυρού του Εμμανουήλ

Πολιτικός Μηχανικός

«Συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, ώστε να ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια να αποκτήσει το νησί μας το κύρος που του αξίζει και την απολεσθείσα κοσμοπολίτικη αναγνωρισιμότητα που έχει χάσει. Ο Αντώνης Καμπουράκης, πέραν του ότι είναι πετυχημένος και εργατικός επιχειρηματίας, έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει και να εξελίξει το νησί της Ρόδου.»

Βιογραφικό

Ο Ελευθέριος Αργυρού γεννήθηκε στις Καλυθιές Ρόδου. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας U.E.L. από όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Ζει και δραστηριοποιείται στη Ρόδο ως Πολιτικός Μηχανικός.

Διετέλεσε Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου, μέλος του ΔΣ του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Ερμής Καλυθιών καθώς και μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο Φάρος».

Δέσποινα Πήχη του Μιχαήλ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Καμπουράκη στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να αποκτήσει το νησί μας την αίγλη και τη λάμψη που του αξίζει.»

Βιογραφικό

Η Δέσποινα Πήχη γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Πουλλή και έχουν μία κόρη.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Κρεμαστής και εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας στην Πάτρα, από όπου αποφοίτησε το 2010.

Εργάζεται ως στέλεχος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ρόδου.

Αικατερίνη Κανέλλου του Χαράλαμπου

Κομμώτρια

«Συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, πιστεύοντας ότι είναι ο καλύτερος για το Δήμο της Ρόδου. Η αξία του και οι ικανότητές του είναι γνωστές και αποτελούν εχέγγυα για την προοπτική του νησιού μας.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Σκώτη, εργαζόμενο της ΔΕΥΑΡ και έχουν δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αφάντου. Δραστηριοποιείται ως κομμώτρια στη Ρόδο.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.